Kennismakingsgesprek

Overweeg jij in therapie te gaan of een coaching traject te volgen, maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek staan we stil wat er bij jou speelt, wat jouw klachten en wensen zijn. Vervolgens maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Het aantal begeleidingssessies is afhankelijk van de hulpvraag, klacht, de wijze van aanpak en de zoektocht naar verdieping.

Een kennismaking- en intakegesprek duurt 60 minuten. In het intakegesprek leg je jouw probleem voor. Je bespreekt met mij jouw hulpvraag en wat we samen kunnen doen om doelen die je hebt te bereiken. Soms krijg je een vragenlijst mee.

Het doel van de intake:

  • Een grondige verkenning van wat een rol speelt in en achter de hulpvraag. De ‘klacht’, het symptoom, is immers niet hetzelfde als het probleem!
  • De ernst en aard van de klacht te benoemen;
  • Een duidelijk en helder plan van aanpak formuleren met haalbare behandeldoelen om aan jouw hulpvraag tegemoet te komen.

Niet altijd is een uitgebreide behandeling nodig, soms is een persoonlijk en deskundig advies al voldoende.

1080_485161600
tmc_a_free_consultation

De praktijk ‘Balans aan Zee’ is er voor mensen met uiteenlopende problemen. De praktijk biedt hulp voor mensen en families in Den Helder en omstreken.

BALANS AAN ZEE
Schoolweg 38, 1787AW Den Helder - Julianadorp

Telefoon: +31 223 690377

Maandag tot vrijdag: 08:00 – 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

    Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

    los de puzzel op‚ zodat we weten dat u geen robot bent